ENG | HUN

Hasznos tanácsok pályázóknak

1. Folyamatosan kövesse figyelemmel az AMADEUS tevékenységét és pályázatait itt a honlapon, a közösségi site-okon és a legnépszerűbb pályázati gyűjtő oldalakon, mindig rábukkanhat egy, az Ön számára érdekes pályázati kiírásra vagy csak egyszerűen továbbadható a másnak fontos információ.

2. Mindig nagyon figyelmesen olvassa el a pályázati kiírást és pontosan az ott leírtak szerint járjon el, nehogy érdemi vizsgálat nélkül hiányosság vagy formai hiba miatt – kerüljön elutasításra pályázata. Ezt az első körös szűrést a legtöbb helyen már számítógép végzi automatikusan és nincs mindenhol hiánypótlási lehetőség!

3. Mindig kiemelt figyelemmel és igénnyel állítsa össze művészeti portfólióját és CV-jét, figyeljen a helyesírásra, a reprodukciók technikai minőségére, sorrendiségére, továbbá, hogy az utolsó év munkái kellő hangsúllyal szerepeljenek az összeállításában.

Jó pályázást és sok sikert kíván Önnek az AMADEUS! Reméljük hamarosan találkozunk valamelyik pályázatunkon!

Az oldal tetejére